Ankara'da park halindeki araç yanarak kül oldu!

Ankara’da Şaşmaz Oto Sanayisi'nde park halindeki bir otomobilde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çıkan yangında araç kullanılamaz duruma geldi.

Ankara'da park halindeki araç yanarak kül oldu!

Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde bulunan Şaşmaz Oto Sanayisi’nde park halindeki bir araçta yangın çıktı. Alevlerin otomobilden yükselmesi ile beraber çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdiler. Bunun üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Yangının olduğu yere gelen itfaiye ekibi kısa süre yangını kontrol altına alarak söndürdü. Ancak bu süreçte araç kullanılamaz hale gelmişti. Polis ekipleri aracın sahibine durumu bildirirken yangının neden çıktığına dair araştırma yapılmaya başlandı. Park halindeki otomobilde jenüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çıkan yangında büyük maddi hasar meydana geldi. Tek teselli kaynağı ise hem birisinin canına zarar gelmemesi hem de yangının yan tarafta park halindeki diğer araçlara sıçramaması oldu.

OLAY NASIL OLDU?

Edinilen bilgiye göre, olay akşam saatlerinde Ankara’nın Yenimahalle ilçesindeki Şaşmaz Oto Sanayii 2556. Sokak'ta meydana geldi. Park halindeki bir otomobilde aniden yangın çıktı. Kısa zamanda alevlerin büyümesi üzerine itfaiye ekiplerine haber verildi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yanan aracı söndürdü. Olay bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansırken, yanan otomobil kullanılamaz hale geldi.

Polis ekipleri olay ile alakalı olarak inceleme başlattı. Her ihtimal değerlendirilirken sabotaj seçeneğinin de üzerinde duruluyor. Bunun yanında itfaiye ekibinin incelemesi ile yangının nedenine dair daha somut bilgiler elde edilebilecek. Buna dair da gerekirse soruşturma açılabilecek.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER