Ankara'da özlenen yağışlar geri geliyor!

Uzun bir süredir bunaltıcı sıcakların etkisinde olan Ankara'da vatandaşların beklediği haber sonunda geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugün şehirde yağmur beklendiği tahmininde bulundu.

Ankara'da özlenen yağışlar geri geliyor!

Hava sıcaklıklarının artması ile birlikte haftalarca süren bir yağmur dönemine giren Ankara daha sonra bir çok şehir gibi sıcaklarla baş başa kalmıştı. Baraj seviyelerinin giderek azalması ve sıcaklığın düşmemesinin ardından gözler yeniden ilgili kurumlardan gelecek yağmur açıklamalarına çevrilmişti.

ANKARA İÇİN TAHMİN YAPILDI

Türkiye genelinde de aynı şekilde sıkıntılar meydana gelmesine neden olan sıcaklıkların ardından Ankara'da sevindirici açıklama geldi. Ankara Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugün şehrin tamamında gök gürültülü sağanak yağış beklediği tahmininde bulundu.

Ankara'da özlenen yağışlar geri geliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü de resmi internet sitesi üzerinden Ankara'da saat 12:00-18:00 saatleri arasında yağmur beklendiği bilgisini paylaştı.

YAĞMURLARIN İLERLEYEN GÜNLERDE DE YAĞMASI BEKLENİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün bugün için yaptığı yağmur tahmininin ardından beklentinin tek bir günlük mü yoksa genel mi olduğu sorusu da cevaplandı. Yapılan 5 günlük tahminde yeni haftanın ilk 2 gününde de yağmur tahmininde bulunuldu.

Hava sıcaklıklarının da bugünden itibaren kademeli olarak düşmesi bekleniyor. Bugün en yüksek 33 derece olan hava sıcaklığının Salı günü 26 dereceye kadar gerilemesi ön görüldü.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER