Ankara'da otoyolda giden araç alev topuna döndü!

Son günlerde Ankara'da sıklaşmaya başlayan bir anda otomobil yanmalarına bir yenisi daha eklendi. Akıllarda soru işareti oluşturan son olayın adresi Şereflikoçhisar mevkiisi oldu.

Yaz aylarında sayıları artan seyir halindeyken araç yanmaları sürücüleri korkutmayı sürdürüyor. Araçların marka ya da model fark etmeksizin yanması bu olayın herkesin başına gelebileceğini gösteriyor.

Konu ile ilgili Ankara'da gündüz saatlerinde bir araç yanma vakası yaşadı. Ankara - Niğde otoyolunun Şereflikoçhisar mevkiisinde yaşanan olay o esnada oradan geçenler tarafından da endişeli gözlerle takip edildi.

"ARABA BİRDEN PATLADI"

Yangının çıkış nedeni bilinmezken aracın sürücüsünün sağ bir şekilde otomobilden kurtulduğu öğrenildi. Yaşanan olay sonrasında küle dönen aracını izleyen vatandaş "Arabayken birden dumanlar yükseldi, araba birden patladı. 2017 modeldi aracım" şeklinde konuştu.

Küle dönen ve kullanılamaz hale gelen araç yüzünden otoyolda bir süre aksama meydana geldi. Olay yerine ekiplerin gelmesinin ardından araç yangını söndürüldü ve trafik eski haline geri döndürüldü.

ARAÇLAR DÜZENLİ OLARAK KONTROL ETTİRİLMELİ

Bu ve benzeri olaylar bir kez daha vatandaşların kendi araçlarını kontrol ettirmesinin önemini akıllara getirdi. Özellikle arabaların aşırı sıcaklığa maruz kaldığı bu günlerde gerekli bakımların yapılmamasının bedeli istenmeyen şekilde olabiliyor.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER