Ankara'da otomobilin çarptığı elektrikli scooter sürücüsü hayatını kaybetti

Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde otomobilin çarptığı elektrikli scooter sürücüsü hayatını kaybetti. Scooter sürücüsünün olay yerinde hayatını kaybettiği belirtildi.

Ankara'da otomobilin çarptığı elektrikli scooter sürücüsü hayatını kaybetti

Olay Hipodrom Caddesi üzerinden meydana geldi. Yenimahalle istikametine seyreden bir otomobil aynı istikametteki elektrikli scootere çarptı.

Çarpmanın etkisi ile savurulan elektrikli scooter sürücüsü için olay yerinde sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sürücünün olay yerinde hayatını kaybettiği belirtildi.

ÇARPMA NEDENİ BİLİNMİYOR

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde otomobilin çarptığı elektrikli scooter sürücüsü yaşamını yitirdi. Aynı istikamette ilerleyen sürücünün scootere nasıl çarptığı ise henüz bilinmiyor. Kazaya ilişkin ekipler soruşturma başlattı.

AYNI İSTİKAMETTEKİ SKUTERE ÇARPTI

Alınan bilgiye göre, Hipodrom Caddesi'nden Yenimahalle istikametine seyir halindeki bir otomobil, aynı istikamette giden elektrikli scootere çarptı.

ÇARPMANIN ETKİSİ İLE YOLA SAVRULDU

İhbar üzerine, kaza yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, çarpmanın etkisiyle yola savrulan elektrikli scooter sürücüsünün hayatını kaybettiğini belirledi.

TRAFİK BİR SÜRE AKSADI

Polis olayla ilgili inceleme başlatırken kaza nedeniyle Hipodrom Caddesi'nde bir süre aksayan trafik akışı, araçların kaldırılmasıyla normale döndü.

Scooter sürücüsü otomobilin çarpmasının etkisi ile yola savruldu. Sürücüsünün olay yerinde hayatını kaybettiği belirtildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER