Ankara'da otomobil takla attı! 2 genç hayatını kaybetti!

Ankara'da Polatlı civarında meydana gelen trafik kazasında 2 genç hayatını kaybetti, araçta bulunan diğer 2 genç de yaralandı.

Ankara'da otomobil takla attı! 2 genç hayatını kaybetti!

Ankara'da Polatlı istikametine giden bir otomobil aşırı hız sonucu takla attı. Yaşanan kazada 2 genç yaşamını yitirdi, 2 genç yaralandı. Hastaneye kaldırılan gençlerin tedavisi sürüyor.

Ankara'da feci bir trafik kazası meydana geldi. Ankara'dan Polatlı istikametine doğru ilerleyen bir otomobil, sürücüsü Ö.D.'nin aşırı hız yapması sonucu önce orta refüje çarptı, ardından taklalar attı. Otomobilde bulunan 4 kişiden 2'si hayatını kaybederken diğer 2 kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre gece saatlerinde Ö.D. kontrolündeki otomobil, Polatlı'ya 10 kilometre kala aşırı hız yapması sonucu önce direksiyon hakimiyetini kaybetti, ardından orta refüje çarptı. Otomobil ancak taklalar attıktan sonra durabildi.

YARALILAR ANKARA'YA SEVK EDİLDİ

Kaza sırasında yoldan geçen diğer sürücüler ise yaşananları yetkililere bildirdi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Araç içerisinde bulunan 20 yaşındaki sürücü Ö.D. ve 19 yaşındaki H.K. olay yerinde yaşamını yitirdi. Araçta bulunan 19 yaşındaki S.Ü. ve 19 yaşındaki A.O. ise yaralandı. Hayatını kaybeden 2 gencin cenazesi Polatlı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yaralılar ise Ankara'ya sevk edildi.

Gençlerin acı haberini alan aileler ise büyük üzüntü yaşadı. Ekipler, kaza ile ilgili inceleme çalışmalarına başladı. 2 gencin tedavisi ise kaldırıldıkları hastanede sürüyor.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER