Ankara'da okullar tatil mi son dakika, Ankara 24 Ekim okul var mı?

Ankara'da dün yaşanan acı terör saldırısının yaraları sarılmaya devam ederken vatandaşlar bugün Ankara'da okullar tatil mi, kapalı mı sorusunun yanıtını aramaya başladı.

Ankara'da okullar tatil mi son dakika, Ankara 24 Ekim okul var mı?

Ankara Kazan'da yer alan Türkiye'nin gözbebeği üretim tesislerinden biri olan TUSAŞ uçak fabrikasına yönelik olarak düzenlenen hain terör saldırısında 5 vatandaşımız şehit düşerken 22 kişi de yaralanmıştı. Dün öğleden sonra 15:30 civarında gerçekleştirilen saldırı büyük panik yaşanmasına neden olurken saldırıyı gerçekleştiren 2 terörist ise kahraman güvenlik güçlerimiz tarafından öldürülmüştü.

ANKARA'DA OKULLAR TATİL Mİ, 24 EKİM 2024 BUGÜN OKUL VAR MI?

Ankara'da yaşanan saldırının ardından bugün okulların tatil olup olmadığı konusunda araştırmalar başladı. Ankara Valiliği tarafından konu hakkında yapılan resmi bir açıklama bulunmazken bugün Ankara'da tüm hayatın olağan akışında devam etmesi bekleniyor.

Hain terör örgütüne istemiş olduğu korku ikliminin sağlanmayacağı, Türk milletinin her zaman olduğu gibi yeni tek yürek olarak bu saldırıya net cevap vereceği belirtildi. Ankara'da okulların yine aynı şekilde eğitime devam edeceği, hatta saldırıya uğrayan TUSAŞ'ta üretime ara verilmeyeceği dile getirildi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER