Ankara’da ÖHO şoförü ile engelli çocuğun annesi arasında tartışma çıktı

Başkent Ankara'da Özel Halk Otobüsü ile ilgili yaşanan sorunlar gündeme gelmeye devam ediyor. Özel Halk Otobüsleri bir dönem ücretler nedeniyle kontak kapatma kararları ile gündeme gelirken bu kez engelli bir çocuğun annesi ile şoför arasındaki tartışma gündemde yer aldı.

Ankara’da ÖHO şoförü ile engelli çocuğun annesi arasında tartışma çıktı

Özel Halk Otobüsleri (ÖHO) ile ilgili yaşanan bazı sorunları dile getiren vatandaşlar söz konusu sorunların çözümünü arıyor. Sosyal medya platformlarında yaşanan sorunları dile getiren vatandaşlar gündem olmaya devam ederken son olarak engelli bir bireyin annesinin yaşadığı tartışma basında yer aldı.

Ankara’da zihinsel engelli oğlu ile otobüse binen kadın, Özel Halk Otobüsü şoförü ile tartışma yaşadı.

ANKARA’DA OTOBÜS ŞOFÖRÜ İLE BİR ANNE ARASINDA TARTIŞMA

Edinilen bilgiye göre, olay 421 numaralı özel halk otobüsünde meydana geldi. İddiaya göre, otobüs şoförü kadının zihinsel engelli çocuğuna yönelik "Çocuğun neresi engelli?" sözlerini sarf etti. Özel Halk Otobüsü şoförünün sözleri üzerine anne ile şoför arasında tartışma çıktı. Kadın, çocuğunun engelli olduğunu gösteren engelli kartını göstererek durumunu kanıtlamaya çalışırken o anlar, otobüste bulunan başka bir yolcu tarafından cep telefonu ile kayıt altına alındı. Kadın, şoförün sözleri üzerine şikayetçi oldu.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER