Ankara'da öğrenciyi Özel Halk Otobüsüne almayan şoför hakkında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden açıklama

Sosyal medyada gündem olan bir görüntü üzerinde EGO Genel Müdürlüğü ve Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden açıklama geldi. Öğrenciyi otobüse almayan özel halk otobüsü esnafı ile ilgili açıklama yapan belediye, durumun karara bağlandığını bildirdi.

Ankara'da öğrenciyi Özel Halk Otobüsüne almayan şoför hakkında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden açıklama

Son dönemde Ankara'da yaşanan toplu taşıma krizleri gündem olmaya devam ediyor. Özel Halk Otobüsü esnafının zarar etmelerini gerekçe göstererek 65 yaş üzeri vatandaşları haftanın yalnızca 4 günü ücretsiz taşıma kararı aldıklarını açıklamalarının ardından yeni bir olay daha gündeme geldi.

Sosyal medya platformları üzerinden yayımlanan bir videoda Ankara'daki Özel Halk Otobüsü şoförü, araca binmek isteyen öğrenciyi almayarak bir tartışma yaşadı. Yaşanan tartışma sırasından arbede olduğu da görülürken Nesibe Aydın Yıldızlar Kampüsü'nün yakınındaki durakta yaşayan olayda şoför, duraktaki öğrencileri otobüse almamakta ısrar etti. Öğrencileri otobüse almamak için aracın kapı girişinde bekleyen şoför ile bir öğrenci arasındaki tartışmaya ilişkin Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden (ABB) açıklama geldi.

ABB'DEN ÖZEL HALK OTOBÜSÜNDE YAŞANAN OLAYLA İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Nesibe Aydın Yıldızlar Kampüsü'nün yakınındaki durakta öğrencileri otobüse almayan sürücüyle bir öğrenci arasındaki tartışmaya ilişkin açıklama yapan ABB, ''Habere konu olan halk otobüsü parka çekildi ve cezai işlem uygulandı. Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak kanunları uygulamaya ve otobüsleri denetlemeye devam edeceğiz. Hemşehrilerimizi mağdur edecek tüm girişimlerin karşısındayız.'' ifadelerine yer verdi.

ekran-goruntusu-2023-10-19-120210.png

ABB'nin açıklamasını EGO Genel Müdürlüğü de paylaştı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER