Ankara'da öğrenci yurdunda çıkan yangın korkuttu!

Ankara’da Yenimahalle ilçesinde ortaokul öğrencilerine hizmet veren bir yurtta yangın çıktı.

Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde faaliyet gösteren bir öğrenci yurdunda yangın çıktı. Yangının yurtta bulunan klimadan kaynaklı olarak çıktığı bildirilirken bir anda dumanlar yükseldi. Ortaokul öğrencilerine hizmet eden yurtta yangın çıktığını gören çevredekiler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdiler.

İhbar üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. İtfaiye hızlı bir şekilde yangına müdahale ederken yangın bir süre sonra söndürüldü. Yangın çıktığı sırada yurtta kimsenin olmamasından dolayı herhangi bir kişiye zarar gelmedi. Kimsenin canına zarar gelmemesi ise yangının tek teselli kaynağı oldu.

YURTTA YANGIN ÇIKTI!

Yangın, saat 15.00 sıralarında Yenimahalle ilçesi İvedik Organize Sanayi Bölgesi 1377. Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, yurtta klimadan çıkan yangın, yurdun dış cephesinde etkili oldu.

Ankara'da öğrenci yurdunda çıkan yangın korkuttu!

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık görevlileri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesi ile yangın kısa sürede söndürüldü. Ortaokul öğrencilerine hizmet veren yurtta öğrenci olmaması muhtemel bir tehlikenin önüne geçti.

Çıkan yangın ile alakalı olarak soruşturma başlatıldı. Yangının öğrenci yurdunda çıkması nedeniyle bir ihmal olup olmadığı araştırılıyor. Yurdun boş olmasından dolayı kimseye zarar gelmezken bir ihmal olması halinde adli sürecin başlatılabileceği belirtildi.

Kaynak: İHA