Ankara'da o saatlerde dışarı çıkmayın! Meteoroloji açıkladı, çok tehlikeli!

Günlük hava durumu hakkında açıklamalarda bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ankara'da hava sıcaklığının hissedilebilir şekilde artacağını ifade etti. Saat aralığına dikkat çekerek uyarılarda bulundu.

Ankara'da o saatlerde dışarı çıkmayın! Meteoroloji açıkladı, çok tehlikeli!

Hava durumu hakkında açıklamalarda bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bu hafta yurdun büyük bir bölümünde sıcaklık değerlerinin artacağını ifade etti. Bunun ile birlikte Ankara'da yaşayan vatandaşları uyaran Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bu hafta en sıcak günlerin yaşanacağını da söyledi.

hava.jpg

Peki ama bugün Ankara'da hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü neler söylüyor? Ankara'da yaşayan vatandaşlar bu soruya cevap arıyor.

hva1.jpg

ANKARA'DA KAVURUCU SICAKLAR ETKİLİ OLACAK!

Bugün Ankara en sıcak günlerinden birini yaşayacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü öğle saatlerinde hava sıcaklığının 33 dereceye kadar çıkacağını fakat hissedilen sıcaklığın daha fazla olacağını ifade etti.

Ankaralılar bu adreste buluşuyor!TIKLA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

hava2.jpg

Bunun ile birlikte saat 11.00 ile 16.00 arasının daha tehlikeli bir saat dilimi olduğu ifade edilir iken dışarı çıkılmaması hususunda da uyarılar yapıldı. Özellikle kronik rahatsızlığı olanları sıcaklardan daha fazla etkileneceği bundan dolayı tedbirli olunması gerektiğini söyleniyor.

SONRAKİ HABER