Ankara'da motosiklet otomobile arkadan çarptı! 1 kişi öldü

Eskişehir yolunda yaşanan kaza bir kez araç hakimiyetini kaybetmenin nasıl sonuçlarının olacağını gözler önüne serdi. Edinilen bilgiye göre söz konusu kazada motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

Ankara'da motosiklet otomobile arkadan çarptı! 1 kişi öldü

Ankara'nın en yoğun ve işlek güzergahlarından olan Ankara- Eskişehir yolunda yaşanan acı kaza önlem almanın ve trafikte dikkatli olmanın önemini acı bir şekilde daha hatırlattı. Yaşanan kazada 25 yaşındaki motosiklet sürücüsü kazanın ardından olay yerinde son nefesini verdi.

İKİ ARAÇTA SAVRULDU

Söz konusu kaza, Ankara - Eskişehir Karayolu, Polatlı istikametinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, U.C.'nin (25) kullandığı motosiklet, kontrolden çıkarak seyir halindeki bir otomobile arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle iki araç da metrelerce savrulup devrildikten sonra durabildi. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, motordan fırlayan U.C.’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ankara'da motosiklet otomobile arkadan çarptı! 1 kişi öldü

Yaşanan şiddetli çarpışmanın ardından olay yerinde kazaya tanık olan vatandaşlar hızlı bir şekilde araçların yanında koştu. Motosiklet sürücüsünün olay yerinde hayatını kaybetmesi kazaya tanık olanları da etkiledi. Bu gelişmenin ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri hayatını kaybettiği belirlenen genci morga götürmek üzere alandan ayrıldı.

DİKKATLİ OLMAK HAYAT KURTARIYOR

Meydana gelen kazalar sonrası ilk akıllara gelen olay tedbirli ve dikkatli olmak oldu. Gün içinde yollarda aceleci davranan ve kurallara uymayan sürücüler hatalarının bedelini kötü bir şekilde ödeyebiliyor.

SONRAKİ HABER