Ankara'da motosiklet kazası kamerada: İki kişi otomobilin üstünden uçtu!

Ankara’nın Sincan ilçesinde bir motosiklet ile bir otomobil çarpıştı. Kaza neticesinde motosiklette bulunan iki kişi yaralandı.

Ankara’nın Sincan ilçesinde gerçekleşen trafik kazasında bir motosiklet ile bir otomobil çarpıştı. Meydana gelen trafik kazasında motosiklette bulunan iki kişi kaza anında otomobilin üzerinden uçarak yola savruldular. Kazanın görüntüsü çevrede bulunan iş yerlerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

Kaza olur olmaz çevredeki vatandaşlar yaralanan 2 kişinin yardımına koştular. Vatandaşlar bu sırada 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak kazayı ihbar ettiler. Bunun üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler kısa sürede kazanın olduğu yere gelerek müdahalelerde bulundular.

DÖNÜŞ YAPARKEN KAZA OLDU

Alınan bilgiye göre, Sincan Tandoğan Mahallesi Zeki Uğur Caddesi üzerinde Veli K. yönetimindeki motosiklet aynı cadde üzerinden Ankara Caddesi'ne dönüş yapan Yunus Emre Y. idaresindeki otomobil ile çarpıştı.

Kaza sonucu motosiklet sürücüsü Veli K. ve yanındaki Melihcan B. yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Sincan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazada, motosiklet sürücüsü ile yanındaki yolcunun uçarak yere savrulma anları kameraya yansıdı.

HAYATİ TEHLİKELERİ YOK!

Gerçekleşen kaza ile alakalı olarak soruşturma başlatıldığı bildirildi. Hastanede tedavi altına alınan iki yaralının hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi. Kazanın görüntülerinin olması soruşturmanın hızlı ilerlemesini sağlaması bekleniyor. Taraflar hakkındaki kararı soruşturmayı başlatan ilgili savcılık verecek.

Kaynak: İHA