Ankara'da miting dolayısıyla bazı yollar trafiğe kapatılacak

Günlerdir gerçekleştirilmesi merakla beklenen Büyük Emekli Mitingi ile ilgili emniyet birimleri de hazırlıklarını sürdürüyor. Şehir hayatının miting boyunca aksamaması ve istenmeyen olaylar yaşanmaması adına bir dizi önlem alındı.

Ankara'da miting dolayısıyla bazı yollar trafiğe kapatılacak

Cumhuriyet Halk Partisi tarafından geçtiğimiz günlerde Ankara'da bir miting düzenleneceği duyurulmuştu. Söz konusu mitingin odak noktasında emeklilerin olacağı ve onların sorunlarının çözülmesi için meydanlarda olunacağı ifade edilmişti.

Ülkenin dört bir yanından binlerce kişinin katılmasının beklendiği bu dev miting Ankara'da Anadolu Meydanında gerçekleştirilecek. Eski adıyla Tandoğan olan ve Anıtkabir'in hemen aşağısında yer alan bu alanda yapılacak miting öncesi vatandaşlara önemli bir uyarıda bulunuldu. Konu ile ilgili Ankara Emniyet Genel Müdürlüğü bazı yolların trafiğe kapatılacağını açıkladı.

Yapılan açıklamalarda şu ifadelere yer verildi;

"Anıt Caddesi ve buraya açılan cadde ve sokakların tamamı, Gençlik Caddesi'nin Akdeniz Caddesi kesişimi ile Anıt Caddesi kesişimi arasında kalan bölümü ve buraya açılan cadde ve sokakların tamamı, Dögol Caddesi'nin Beşevler Kavşağı ile Anadolu Meydanı arasında kalan bölümü ve buraya açılan cadde ve sokakların tamamı, GMK Bulvarı'nın Strazburg Caddesi kesişimi ile Anadolu Meydanı arasında kalan bölümü ve buraya açılan cadde ve sokakların tamamı, Celal Bayar Bulvarı'ndan Kazım Karabekir Caddesi'ne bağlantıyı sağlayan yan varyantlar ile Kazım Karabekir Caddesinden Celal Bayar Bulvarı'na bağlantıyı sağlayan yan varyantlar, Hipodrom Caddesi'nden Anadolu Meydanı istikametine bağlantıyı sağlayan yan varyant ile Kazım Karabekir Caddesi'nden Gar Meydanı istikametine bağlantıyı sağlayan yan varyantlar, Kazım Karabekir Caddesi'nin İstanbul Caddesi ile Anadolu Meydanı arasında kalan bölümü çift yönlü araç trafiğine kapatılacak."

Ankara'da miting dolayısıyla bazı yollar trafiğe kapatılacak

Ankara'da miting dolayısıyla bazı yollar trafiğe kapatılacak - Resim : 2

SON DÖNEMİN EN BÜYÜK ORGANİZASYONLARINDAN BİRİSİ

Günlerdir CHP ve sivil toplum kuruluşları tarafından yapılacak mitinge dair çağrılarda bulunuluyor. Mitingde neler söyleneceği ve nasıl bir şekilde geçeceği şimdiden merak konusu oldu.

SONRAKİ HABER