Ankara'da minibüs belediye otobüsüyle çarpıştı! 1 kişi hayatını kaybetti

Bugün meydana gelen olayda Ankara-Konya karayolu şeridinde minibüs ile belediye otobüsünün çarpışması sonucunda 1 kişinin hayatını kaybettiği, 1 kişinin ise yaralandığı ifade edildi.

Ankara'da minibüs belediye otobüsüyle çarpıştı! 1 kişi hayatını kaybetti

Ankara'da durakta bekleyen belediye otobüsüne minibüsün çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

KAZADA 1 KİŞİ HAYATINI KAYBEDERKEN 1 KİŞİ YARALANDI!

Bugün meydana gelen kaza, Ankara-Konya karayolu şehir merkezi istikametinde meydana geldi. Konu ile ilgili edinilen bilgilere göre, sürücüsünün kontrolünü kaybettiği minibüs, yolcu indirip bindirmek için durakta duran belediye otobüsüne arkadan çarptı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler tarafından müdahalelerin başlaması ile birlikte kaza nedeni ile trafkte de iki yönde uzun kuyruklar meydana geldi. Kaza sonucu yaralanan minibüs sürücüsü ilk müdahalenin ardından hastaneye nakledilirken, araçta bulunan S.B.'nin (33) hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri tarafından kaza ile ilgili incelemeler başlatıldı.

SONRAKİ HABER