Ankara'da Mamak'ta silahlı saldırı! 1 yaralı

Başkentli vatandaşlar yaşadıkları şehir ile ilgili son günlerde daha fazla olumsuz haberlerle karşılaşmaya devam ediyor. Üst üste meydana gelen asayiş olaylarına bir yenisinin daha eklendiği öğrenildi.

Ankara'da Mamak'ta silahlı saldırı! 1 yaralı

Sık sık silahlı yaralamaların ve can alma durumlarının yaşandığı Ankara'da olayların artarak devam etmesi akıllarda soru işareti oluşturuyor. Dün bir otomobilin tarandığı ve bir şahsın hem kendini hem de eşini katletmesinin ardından bir silahlı olay daha meydana geldi.

PLAKASIZ ARABADAN ATEŞ AÇILDI

Edinilen bilgiye göre Mamak'ta bulunan Türközü mahallesinde bir silahlı saldırı yaşandı. Söz konusu olayın hangi sebeple gerçekleştirildiği henüz belirlenmezken akıllara ilk olarak tarafların bir husumet içinde olması durumu akıllara geldi. Yaşanan silahlı saldırının detayları da belli oldu.

Silahlı saldırının bir araç içinde o esnada yoldan geçen bir kişiye yapıldığı bildirildi. Şahısların 3 kişi olduğu ve yakalanmamak için plakası olmayan bir aracın içinde şahsa ateş açtığı öğrenildi.

POLİSLER SUÇLULARI YAKALAMAK İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATTI

Yolda giderken bir araç tarafından kendisine ateş açılan şahıs ise kanlar içinde yerde kaldı. Neler olduğunu anlayamayan ve korku dolu anlar yaşayan vatandaşlar sağlık ekipleri ve polisleri durumdan haberdar edip olay yerine gelmelerini sağladı.

Vurulan şahsın sağlık durumunun kritik olduğu ve kendisinin ağır yaralandığı ifade edildi. Şahsın tedavisi devam ederken polisler de suçluları yakalamak adına geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER