Ankara'da makas atan sürücünün neden olduğu trafik kazasında 2 kişi yaralandı

Ankara’da bir otomobilin makas atması ile meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Ankara'da makas atan sürücünün neden olduğu trafik kazasında 2 kişi yaralandı

Ankara’da trafik kurallarına uymamak kazaya neden oldu. Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda Şeker Fabrikası civarında meydana gelen trafik kazasında bir otomobilin makas attığı görüldü. Trafiği tehlikeye atan bu sürücünün yaptığının bedeli trafik kazası ile ödendi.

Makas atan otomobil orta şeritte kurallara uygun bir şekilde ilerleyen motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisi ile motosiklette bulunan iki kişi yola savrularak yaralandı. O sırada yoldan geçen araçlar durarak yaralılara yardım ettiler. Durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi.

KAZA NASIL OLDU?

Olay, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda Şeker Fabrikası önünde meydana geldi. İddialara göre, merkez istikametten Ayaş istikametine makas atarak ilerleyen otomobil, orta şeritte ilerleyen motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet üzerindeki 2 kişi yere düşerek yaralandı. Çevredekilerin bildirmesi üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılırken, polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

Meydana gelen trafik kazası ile alakalı olarak soruşturma başlatıldı. Kazanın görüntüleri o sırada yolda bulunan araçların bazılarının kameraları ile net olmasa da tespit edildi. Bu görüntülerden hareket ile kazaya dair soruşturma dosyası hazırlanarak ilgili savcılığa gönderilecek. Konuya dair adli işlemler ise bu aşamadan sonra netleşecek.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER