Ankara'da kuvvetli sağanak ve rüzgar beklentisi ekipleri harekete geçirdi!

Ankara Valiliği'nin ardından Ankara Büyükşehir Belediyesi de kuvvetli rüzgar ve sağanak yağış uyarısı verdi. Bugün sabah saatlerinden itibaren etkili olması beklenen rüzgar ve sağanağın ardından ekiplerin harekete geçtiği bildirildi.

Ankara'da kuvvetli sağanak ve rüzgar beklentisi ekipleri harekete geçirdi!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) yurt genelinde sağanak yağışların hakim olacağını bildirerek Ankara için de kritik uyarılarda art arda geldi. Ankara Valiliği'nin kent için yaptığı uyarının ardından Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) de bu sabah saatleri için uyarı yaptı.

Ankara'yı etkisi altına alacak olan sağanak yağışlar dün akşam saatleri itibariyle kendini gösterirken ABB tarafından yapılan uyarıda 25 Kasım saat 07.00 itibariyle dikkatli olunması gerektiği bildirildi.

ABB'DEN KRİTİK UYARI

ABB tarafından yapılan uyarıda ''KUVVETLİ RÜZGÂR VE YAĞIŞ UYARISI'' ifadeleri dikkati çekerken ''Ankara'da Cumartesi sabah saatlerinden itibaren kuvvetli ve yer yer fırtına, pazar günü ise etkisini daha da artırarak kuvvetli fırtına ve yer yer tam fırtına beklenmektedir.

Sağanak yağmurların ise Cumartesi sabah saatlerinden itibaren aralıklarla, pazar akşam saatlerine kadar yer yer kuvvetli olması beklenmektedir. Büyükşehir Belediyemiz ilgili tüm birimleriyle teyakkuz halinde olup vatandaşlarımızın da tedbirli olmalarını rica ederiz.'' denildi.

abb.jpeg

Öte yandan beklenen sağanak ve fırtınanın;

  • Başlama Zamanı 25.11.2023 Saat: 07.00
  • Bitiş Zamanı 26.11.2023 Saat: 24.00 olarak kaydedildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER