Ankara'da kupon arsa arayanlara fırsat: Milli Emlak 181 bin TL'ye tapu sahibi yapıyor

Milli Emlak'tan satılık arsa almak isteyenlere Ekim ayı ilanları yayımlandı. Hazine arazisi almak isteyenler için düşük fiyatlarla satılacak yeni arsa ilanları açıklandı.

Ankara'da kupon arsa arayanlara fırsat: Milli Emlak 181 bin TL'ye tapu sahibi yapıyor

Son dönemde nüfusu büyük bir hızla artan Ankara'da hem satılık hem de kiralık konut fiyatları büyük bir hızla artmıştı. Emlak yatırımı yapmak isteyen kişiler bu nedenle arsa alımına yönelirken yoğun talep nedeniyle arsa fiyatlarında da rekor artış yaşanmıştı. Ankara'da ucuz arsa almak isteyen kişiler bu nedenle Milli Emlak tarafından yayımlanan hazine arazisi ilanlarını takip altına alırken Ekim ayına ilişkin ilanlar yayımlandı.

MİLLİ EMLAK'TAN SATILIK ARSA, HAZİNE ARAZİSİ İLANLARI YAYIMLANDI!

Ankara'da arsa yatırımı yapmak isteyen kişiler için Milli Emlak tarafından beklenen yeni ilanlar yayımlandı. Yayımlanan ilanlarda Çankaya, Kızılcahamam ve Beypazarı'nda yer alan çok sayıda arsa satışa çıkarıldı. Arsaların fiyatları son derece düşük tutulurken ihale tarihleri de belli oldu.

Ankara'da kupon arsa arayanlara fırsat: Milli Emlak 181 bin TL'ye tapu sahibi yapıyor

Mili Emlak tarafından satışa sunulan 1941 m2 büyüklüğündeki arsa için satış fiyatı 118 bin TL olarak açıklanırken Ankara Beypazarı'nda yer alan 2 bin metrekare büyüklüğe sahip olan arsanın satış fiyatı ise 121 bin TL olarak belirlendi. Daha büyük arsa almak isteyen kişiler için aranılan 5 bin m2 büyüklüğe sahip olan arsanın satış fiyatı ise 301 bin TL oldu.

Ankara'da kupon arsa arayanlara fırsat: Milli Emlak 181 bin TL'ye tapu sahibi yapıyor - Resim : 2

MİLLİ EMLAK'TAN NASIL ARSA, HAZİNE ARAZİSİ SATIN ALINIR?

Mülkiyeti hazineye ait olan ve atıl durumda olan hazine arazileri Milli Emlak GOV TR resmi sitesi üzerinden satışa sunuluyor. Sitede satılacak olan tüm arsalar için ilanlara yer verilirken her ilanda arsanın satılacağı tarih, fiyat, satış koşulları ve metrekare bilgileri yer alıyor. Her arsa ihale yöntemiyle satışa sunuluyor ve ihale hakkında detaylı bilgi satış işlemini yapacak Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından veriliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER