Ankara'da kumarhane olarak kullanılan çiftlik evine baskın

Ankara’da jandarma ekipleri kumarhane olarak kullanıldığını tespit ettiği çiftlik evine baskın düzenledi. Düzenlenen operasyonda 2 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

Ankara'da kumarhane olarak kullanılan çiftlik evine baskın

Olay Ankara’nın Haymana ilçesinde meydana geldi. İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ile İstihbarat Şubesi ekiplerinin yaptığı çalışma sonucunda Haymana’daki bir çiftlik evinin kumarhane olarak kullanıldığı tespit edildi.

Ekipler belirlenen adrese operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda 2 kişi gözaltına alındı. Evde de çok sayıda materyalin ele geçirildiği öğrenildi.

2 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Ankara'da, jandarma ekiplerince kumarhane olarak kullanıldığı değerlendirilen çiftlik evine düzenlenen operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ile İstihbarat Şubesi ekipleri, yürüttükleri çalışmalar sonucu E.A. ve B.A'nın Haymana'daki bir çiftlik evini kumarhane olarak kullandıkları bilgisine ulaştı.

ÇOK SAYIDA MATERYAL ELE GEÇİRİLDİ

Ekiplerce belirlenen adrese düzenlenen operasyonda, 2 şüpheli gözaltına alındı. Adreste 1 kalaşnikof piyade tüfeği ve şarjörü, 100 mermi, ses tabancası, yivsiz av tüfeği ve tombala diye tabir edilen kumar makinesi ele geçirildi.

Öte yandan ekipler düzenlediği operasyonda gözaltına aldığı E.A ve B.A. isimli şahısların jandarmadaki işlemlerine devam edildiğini belirtti. Ekiplerin organize çalışmasında şahısların Haymana’daki çiftlik evini kumarhane olarak kullandıklarını ortaya çıkardı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER