Ankara’da kumar oynanan mekana ihbar üzerine baskın: 19 gözaltı

Ankara'da bir mekana ilişkin kumar oynatıldığı ve alkol tüketildiği üzerine yapılan ihbar ekipleri harekete geçirdi. Mekana baskın yapan ekipler 19 kişiyi gözaltına aldı.

Ankara’da kumar oynanan mekana ihbar üzerine baskın: 19 gözaltı

Ankara’nın Akyurt ilçesinde meydana gelen olayda ekipler bir mekanda kumar oynatıldığı ve alkol tüketildiği ihbarı üzerine harekete geçti. Mekana baskın yapan ekipler çok sayıda kişiyi gözaltına aldı.

Ekipler aldıkları ihbar üzerine harekete geçildi. Mekan için yapılan takipte Akyurt’ta bulunan mekana çok sayıda kişinin girip çıktığı öğrenildi. Ekipler bunun üzerine arama kararı çıkarttı.

19 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Ankara'nın Akyurt ilçesinde dernek adı altında faaliyet gösteren mekanda kumar oynandığı ve alkol tüketildiği yönündeki ihbarlar üzerine gerçekleştirilen operasyonda 19 kişi gözaltına alındı.

ARAMA KARARI ÇIKARILDI

Akyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Galaba Mahallesi’nde dernek adı altında faaliyet gösteren mekanda kumar oynandığı ve alkol tüketildiği yönündeki ihbarlar üzerine harekete geçti. Yapılan takip sonucunda, mekana çok sayıda kişinin girip çıktığı tespit edilince, arama kararı çıkarıldı.

Gerçekleştirilen operasyonda 19 kişi gözaltına alındı. Gözaltın alınan kişiler hakkında idari işlemler sürüyor.

İhbar üzerinde kumar oynandığı tespit edilen mekana baskın yapan ekipler 19 kişiyi gözaltına alırken şüpheli şahısların işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER