Ankara'da küfürlü konuşmadan rahatsız olan kadının evini taşladılar

Sincan'da yaşanan olayda bir kadın sokaktaki gençlerden konuşurken söyledikleri konusunda dikkat etmelerini istedi. Söz konusu kadın uyarıyı yaptığına pişman oldu.

Fevzi Çakmak mahallesinde gündüz saatlerinde sokakta bir bağrışma sesi duyuldu. Sesin duyulması ile beraber olayın ne olduğunu anlamak isteyenler balkon ve pencerelerinden dışarı baktı.

KADIN UYARI YAPTIĞINA PİŞMAN OLDU

Dışarı bakanların gördüğü şey ise bir grup gencin tehditler savurarak bir evin penceresine taş attığı oldu. Edinilen bilgiye göre taş atılan evde oturan bir kadın gençlerin küfürlü konuştuğunu duydu ve durumdan rahatsızlığını belirtti.

Kendilerini uyaran kadın ile tartışmaya başlayan gençler sinirlerini çıkarmak için evi taşlamaya başladı. Olay bir vatandaşın cep telefonu kamerası ile an be an kaydedildi. 5 kişiden oluşan grup tehdit ve hakaretler eşliğinde bir süre evi taşladı. Evi taşlama konusunda rahat ve kendinden emin bir tavır takınan gençlerin yaptıkları pes dedirtti.

TAŞLADIKLARI GİBİ GİTTİLER

Taşlamada her hangi bir yaralanma yaşanmadı. Evi taşlanan kadın neye uğradığını şaşırırken evi taşlayan gençler daha sonrasında hızlı adımlar ile oradan uzaklaştı. Bir uyarı sonrasında yaşananlar Sincan'da yaşanan gergin anlardan birisi olarak hafızalardaki yerini aldı.

Kaynak: İHA