Ankara’da korkutan kaza! Karpuz dolu kamyon raylara uçtu!

Ankara’da akşam saatlerinde korkunç bir kaza meydana geldi. Meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Türkiye’nin birçok yerinde vatandaşların dikkatsizliği ve ihmalsizliği ya da araç kaynaklı problemler sebebiyle trafik kazaları meydana geliyor. Bazı zamanlarda ise alınan önlemler ve vatandaşların yardımıyla çok büyük kazaların ve ölüm tehlikelerinin eşiğinden dönülüyor. Bu olaylardan birisi de Ankara’da yaşandı. Olay Eskişehir-Ankara yolu üzeri Karaboğaz mevkiinde meydana geldi.

KAMYON VE TREN AZ KALSIN ÇARPIŞACAKTI!

Eskişehir-Ankara yolu üzeri Karaboğaz mevkiinde meydana gelen korkutan kazada, kontrolden çıkan kamyon, bariyerleri aşarak 5 metrelik yükseklikten tren raylarına uçtu. Araç içinde sıkışan sürücü, ekiplerce kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgilere göre, karpuz dolu kamyonun sürücüsü O.G., aracının direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerleri aşarak yaklaşık 5 metrelik yükseklikten tren raylarına uçtu.

Kazanın meydana geldiği çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye sevk edilen 31 yaşındaki sürücü O.G.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Polis ekiplerin inceleme başlattığı ve Eskişehir-Ankara yolu üzeri Karaboğaz mevkiinde meydana gelen kazada ise rayların boş olması ise facianın eşiğinden dönülmesini sağlarken yüreklere de su serpti.

Kaynak: İHA