Ankara'da korkunç kaza: otomobil ve kamyon çarpıştı!

Ankara kaza haberleri ile dolu bir güne merhaba dedi. Yaşanılan bu kazada sadece yaralıların olması en önemli teselli oldu.

Ankara'da korkunç kaza: otomobil ve kamyon çarpıştı!

Şehirler arası yollarda yaşanan kazaların büyüklüğüne etki eden hususlardan birisi olarak araçların sınıfı fark ediyor. Farklı türden araçların karıştığı kazalarda normalden daha ağır tablolar ortaya çıkabiliyor.

FARKLI YÖNDEN GELEN ARAÇLAR KAZAYA KARIŞTI

Ankara'nın Polatlı ilçesinde yaşanan bir kazanın bu duruma örnek olmasına rağmen acı bir sonuç ortaya koymaması derin bir oh çektirdi. Farklı yönlerden gelen bir otomobil ile kamyonun çarpışması sonucu 4 kişinin yaralandığı bildirildi.

Hangi sebepten ötürü yaşandığı bilinmeyen kazada otomobil çarpışmanın etkisi ile savruldu. Şarampole düşen araçta ağır hasar meydana geldiği gözlemlendi. Kazayı gören kişilerin ihbar etmesi ile olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri geldi.

YARALILAR TEDAVİ ALTINA ALINDI

Şarampole yuvarlanan aracın içinde mahsur kalan yaralılar gelen ekiplerin çabası ile dışarı çıkartıldı. Yaşanan kaza sonrasında yaralılar hızlı bir şekilde sağlık işlemlerinin tamamlanması için devlet hastanesine götürüldü.

Polisler ise sürecin adli boyutu ile ilgilenerek kazada kimlerin kusurlu olduğunun tespit edilmesi adına gerekli işlemlere başladı. Gece saatlerinde yaşanan kazada her hangi bir can kaybı durumu söz konusu olmadı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER