Ankara'da korkunç cinayet! Önce eşini öldürdü sonra intihar girişiminde bulundu!

Ankara'nın Nallıhan ilçesinde boşanma aşamasında olan eşini öldüren koca ardından intihar etmeye kalkıştı. Durumu ağır olan şüpheli hastaneye kaldırıldı.

Ankara'da korkunç cinayet! Önce eşini öldürdü sonra intihar girişiminde bulundu!

Ankara'nın Nallıhan ilçesinde korkunç bir cinayet yaşandı. Hakkında uzaklaştırma kararı bulunan A.Ç. (44), boşanma aşamasında olduğu eşi S.Ç'yi (42) aralarında çıkan tartışma esnasında bıçakladı. Bunun ardından A.Ç, eşini öldürdükten sonra intihar etmeye kalktı.

Ankaralılar bu adreste buluşuyor!TIKLA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

ankara.jpg

İKİ ÇOCUK ANNESİ HAYATINI KAYBETTİ!

Ankara'nın Nallıhan İlçesi'nin Çayırhan Mahallesi'nde A.Ç. boşama aşamasında olduğu eşi S.Ç.'yi bıçaklayarak öldürdü. Hakkında uzaklaştırma kararı olsa da bu karara uymayan A.Ç. eşini öldürdükten sonra kendine de zarar verdi ve intihar girişiminde bulundu.

Olayın bildirilmesinin ardından ise bölgeye kolluk kuvvetleri ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde incelemenin ardından ise sağlık ekipleri 2 çocuk annesi S.Ç'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Ayrıca intihar girişiminde bulunan şüpheli A.Ç. ise en yakın hastaneye kaldırıldı. Kadının cenazesi savcılık incelemesinin ardından morga götürüldü.

SONRAKİ HABER