Ankara'da kopan tır lastiğinin çarpması sonucu vefat eden gencin yeni görüntüleri ortaya çıktı

Ankara'da tırdan fırlayan lastiğin çarptığı 18 yaşındaki kız hayatını kaybetmişti. Söz konusu kazanın hemen öncesine ait görüntüler ortaya çıktı.

Dün Ankara'da meydana gelen bir genç kızın hayatını kaybettiği trafik kazasına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Ankara'da tırdan fırlayan lastiğin çarptığı 18 yaşındaki kız hayatını kaybederken kaza öncesinden genç kıza ait görüntüler ortaya çıktı.

Genç kızın kazadan önce marketten alışveriş yaptığı anlara ait kamera kayıtları ortaya çıkarken kazadan dakikalar önce alışveriş yaptığı görüldü.

KOPAN TIR LASTIĞININ ÇARPMASI SONUCU VEFAT EDEN KIZIN SON ANLARINA AİT KAMERA KAYDI GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Kaza, 25 Temmuz Perşembe günü saat 16.00 sıralarında Elmadağ ilçesi Soğukpınar Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, M. Ç. idaresindeki tırın fırlayan lastiği köprüden düşerek savrulmaya başladı. Kopan lastik, önce o esnada yoldan geçen 18 yaşındaki R. B. E.'a, ardından da bir servis minibüsüne çarparak durabildi.

Ankara'da kopan tır lastiğinin çarpması sonucu vefat eden gencin yeni görüntüleri ortaya çıktı

Genç kız çarpmanın etkisiyle yere yığılırken çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenen R. B. E.'nin cenazesi Adli Tıp Kurumuna götürüldü. Sürücü M. Ç. gözaltına alınırken vefat eden R. B. R.'nin kazadan dakikalar önce bir marketten alışveriş yaptığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Ankara'da kopan tır lastiğinin çarpması sonucu vefat eden gencin yeni görüntüleri ortaya çıktı - Resim : 2

Kazayla ilgili konuşan esnaflardan S. Ö., “Büyük bir gürültü duydum. Bir tırın, tekerleğinin koptuğunu ve savrularak bir kıza ve arabaya çarptığını öğrendim. Yerde yatan kızın cesedini gördüm. Yerler kan içerisindeydi, iç organları hasar görmüştü. Vefat eden kız marketten ekmek almış ve eve dönüyormuş. Aldığı ekmeler yerdeydi.” dedi. R. B. E'nin cenazesinin bugün defnedildiği öğrenildi.

GENÇ KIZ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Vefat eden R. B. E., için ilçede yer alan İstasyon Camisi'nde cenaze namazı kılındı. Genç kızın cenazesi namazın ardından Yenimahalle Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: İHA