Ankara'da kopan tır dorsesi 3 araca çarptı!

Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde meydana gelen trafik kazasında facianın eşiğinden dönüldü.

Ankara'da kopan tır dorsesi 3 araca çarptı!

Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde gerçekleşen trafik kazası görenleri büyük bir panik içerisinde bıraktı. İnönü Mahallesi’nde bir zincir markete ait olan tırın dorsesi ana gövdeden ayrılarak yola savruldu. Kazanın gerçekleştiği bölgede o sırada kimsenin olmamasından dolayı facianın eşiğinden dönülmüş oldu.

DORSE 3 ARACA ÇARPTI

Tırdan ayrılan dorse park halinde olan 3 araca çarptı. O sırada dorse içindeki malzemeler yola saçılarak trafik tamamen durdu. Kaza sonrasında kaza 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar edildi. Kaza yerine bu ihbar üzerine trafik ekipleri sevk edildi.

3 ARAÇTA MADDİ HASAR OLUŞTU

Edinilen bilgiye göre, Yenimahalle ilçesi İnönü Mahallesi 1794. Sokak'ta zincir markete ait tırın dorsesi, henüz bilinmeyen bir nedenle tırdan ayrıldı. Yola savrulan dorse park halindeki 3 araca çarparak durabildi. Kaza maddi hasarla atlatıldı.

ŞİKAYETÇİ OLDULAR

Trafik ekipleri maddi hasara neden olan kazaya ilişkin inceleme başlattılar. Park halindeki 3 araçta büyük maddi hasar meydana gelirken bu araçların sahipleri zararlarının karşılanması talebinde bulunarak tır sürücüsünden şikayetçi oldular. Konu bir soruşturmaya dönüştürülerek adli süreç başlatılmış oldu. Bu şikayetler üzerine tır sürücüsünün ifadesi alınırken kazaya ilişkin trafik ekipleri tarafından da bir rapor hazırlandı.

Meydana gelen kazada tek teselli kaynağı ise kimsenin canına zarar gelmemesi oldu. Tır sürücüsü de herhangi bir şekilde yaralanmazken bu durum tam bir şans olarak değerlendirildi. Kalabalık bir yerde gerçekleşmiş olsaydı kazanın büyük bir faciaya neden olabileceği bildirildi.

SONRAKİ HABER