Ankara’da kontrolden çıkan yüklü tır devrildi

Ankara'da plastik boru yüklü tır sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine devrildi. Meydana gelen kazada can kaybı ya da yaralanma olmazken, araçtaki plastik borular yola saçıldı.

Ankara’da kontrolden çıkan yüklü tır devrildi

Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde tır kazası meydana geldi. Aktarılan son habere göre plastik boru yüklü tır devrildi. Meydana gelen kazada can kaybı ya da yaralanma olmadığı ifade edildi.

Olay Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde meydana geldi. Bir anda kontrolden çıkan yüklü tır devrildi. Sürücünün virajı dönerken kontrolünü kaybettiği ifade edildi.

YOL BİR SÜRE TRAFİĞE KAPATILDI

Devrilerek savrulmaya başlayan tır, sürüklendikten bir süre sonra durabildi. Meydana gelen olayda can kaybı ya da yaralanma meydana gelmedi. Devrilen plastik borular sebebiyle yol bir süre trafiğe kapatıldı.

Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde kontrolden çıkan plastik yüklü tır, yol kenarına devrildi. Kaza sebebiyle bölgede trafik bir süre aksadı.

VİRAJI ALIRKEN DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİ

Kaza, Kızılcahamam ilçesi Akyarma mevkiisinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, sürücüsünün virajı dönerken kontrolünü kaybettiği tır devrilerek savrulmaya başladı. Sürüklendikten bir süre sonra durabilen tırdan dağılan borular yola saçıldı. Kazada can kaybı veya yaralanma olmazken, yol bir süre trafiğe kapalı kaldı.

Sürücünün virajı alırken kontrolü kaybettiği belirtildi. Kazada sürüklenen tırdaki plastik borular yola saçıldı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER