Ankara'da konser veren Imany'den Filistin'e destek çağrısı

Ünlü şarkıcı Imany, Ankara Oran Açık Hava Sahnesi'nde sevenleriyle buluştu. Sevilen şarkıcı Imany, konserinde Filistin için destek çağrısında bulundu.

Ankara'da konser veren Imany'den Filistin'e destek çağrısı

Geniş bir hayran kitlesi olan ünlü şarkıcı Imany, Başkent Ankara'da sevenleriyle bir araya geldi. Ünlü şarkıcı sahnede Filistin için destek çağrısı yaptı.

Başkent Ankara'da ünlü şarkıcı Imany, Ankaralılara unutulmaz bir konser yaşattı. Sevenleriyle Türkiye turnesinin ilk durağında Ankara Oran Açık Hava Sahnesi'nde bir araya gelen Imany, konser sırasında barış çağrısı yaptı. Başkentte konser veren dünyaca ünlü şarkıcı Imany, Filistin için destek çağrısı yaptı.
Parçalarını 8 çellist ile yorumlayan Imany'nin şarkılarına dinleyiciler hep bir ağızdan eşlik etti.

Ankara'da konser veren Imany'den Filistin'e destek çağrısı

"FİLİSTİN ÖZGÜR DEĞİLSE HİÇBİRİMİZ ÖZGÜR DEĞİLİZ"

Konser sırasında barış çağrısı yapan dünyaca ünlü şarkıcı Imany, "Özgürlük için yumruğunu kaldır. Gazze'de ateşkes için yumruğunu kaldır. Filistin'e özgürlük. Filistin özgür değilse, hiçbirimiz özgür değiliz" diye konuştu. Konser alanında bulunan seyirciler ise yumruklarını kaldırıp, alkışlayarak bu çağrıya destek verdi.

4 Haziran’da Ankara Oran Açık Hava'da sevenleriyle bir araya gelen Imany, ilk albümü “Shape of a Broken Heart” ile üç ülkede platin plak ödülü kazanmıştı. Popülerliği gittikçe artan ünlü şarkıcının geniş bir hayran kitlesi bulunuyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER