Ankara'da konser heyecanı devam ediyor! Ankara 18 Mayıs konser takvimi belli oldu

Bahar aylarının gelmesi ve 19 Mayıs heyecanı Ankara'da konserlerin peş peşe yapılmasına neden oldu. Günlere yayılan farklı ilçelerde düzenlenecek konserlerin ilerleyen dönemlerde de sürmesi bekleniyor.

Ankara'da konser heyecanı devam ediyor! Ankara 18 Mayıs konser takvimi belli oldu

Ankara'da sıcak havalar ve 19 Mayıs bayramı coşkusu şehirde belediyeler tarafından halka açık bir sürü konserin organize edilmesine neden oldu. İnsanların hem bayramın verdiği sıcaklığı birlikte yaşaması hem de günlük hayatın verdiği yorgunluklardan uzaklaşması adına gerçekleştirecek konserler bugün ve yarında devam edecek.

ANKARA ÜNLÜLER GEÇİDİNE EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

Ankara, bayram dolayısıyla bugünde birbirinden özel konserlere ev sahipliği yapacak. Başkent halkı istediği ismin konserine giderek ücretsiz bir şekilde eğlenceli vakit geçirebilecek.

Bu kapsamda günün konser takvimi ise şu şekilde oldu;

Murat Boz (ABB konseri)

Evrencan Gündüz (Etimesgut Belediyesi Gençlik Festivali Konseri)

MaNga (Sincan Park Açılış Konseri)

Zakkum (Çankaya Belediyesi Konseri)

Aleyna Tilki (Çankaya Belediyesi Konseri)

Sabahat Akkiraz ve Gökhan Kılıç (Mamak Konseri)

KONSERLER YARINDA DEVAM EDECEK

19 Mayıs Ankara'da ve ülkenin diğer şehirlerinde konserlerin ve etkinliklerin zirve yaptığı anlara sahne olacak. Bu kapsamda yarın Mor ve Ötesi, Volkan Konak, Nil Karaibrahimgil, Pinhani ve çok daha fazla isim Ankara halkı ile bir araya gelecek. Ankaralı vatandaşlar da konserlere katılmak için gününü ve saatini beklediklerini ifade eden paylaşımlarda bulunuyor.

SONRAKİ HABER