Ankara'da komşusu tarafından öldürülen kadının cenazesi Çorum'da defnedildi

Ankara'da komşusu tarafından yapılan ev baskınında yaralanan kadın yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti. Talihsiz kadın Çorum'da defnedildi.

Ankara Keçiören'de aralarında husumet olduğu belirlenen komşuların kavgası ne yazık ki bir katliama dönüşmüştü. M.E. tarafından açılan ateş sonucu evde bulunan 3 aile üyesinin yanı sıra komşuları da kurşunların hedefi haline gelirken 3 kişi hayatını kaybetmiş 1 kişi ise yaralanmıştı. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan anne de tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken bugün Çorum'da eşi ve çocuğunun yanında toprağa verildi.

KOMŞU CİNAYETİNE KURBAN GİDEN KADININ CENAZESİ ÇORUM'DA EŞİ VE OĞLUNUN YANINA DEFNEDİLDİ!

Ankara'nın Keçiören ilçesinde komşusu tarafından öldürülen kadının cenazesi, memleketi Çorum'un Oğuzlar ilçesinde eşi ve çocuğunun mezarının yanında toprağa verildi. M.E. tarafından silahla ateş edilerek yaralanan ve kaldırıldığı hastanede dün vefat eden Ş.Z.'nın (41) cenazesi, kara yolu ile Çorum'un Oğuzlar içesine getirildi.

Ş.Z.'nın cenazesi, Oğuzlar Çarşı Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından aynı olayda hayatını kaybeden eşi M.Z. (44) ve oğlu M.Z.'nın (17) ilçe mezarlığındaki kabirlerinin yanına defnedildi. Keçiören ilçesi Yayla Mahallesi 1422. Sokak'ta 26 Ağustos'ta komşular arasında çıkan kavgada M.E, silahla komşuları M.Z., M.Z., Ş.Z. ve M.Ö'ye ateş açmış, M.Z., M.Z. ve M.Ö. olay yerinde, yaralanan Ş.Z. ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Komşuları tarafından evlerinde silahla vurulan baba ve oğlunun cenazeleri dün toprağa verilmişti.

Olay büyük bir üzüntü yaşanmasına neden olurken cinayete kurban giden aile üyeleri memleketleri Çorum'da ebediye uğurlanmış oldu. Silahlı saldırıyı gerçekleştiren komşu hakkında ise adli tahkikat ve soruşturma devam ediyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı