Ankara'da komşusu tarafından öldürülen baba ve oğlu toprağa verildi!

Dün Ankara Keçiören'de yaşanan komşu kavgasında 2 kişi hayatını kaybetmişti. Bugün ise baba ve oğlu gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Ankara'da komşusu tarafından öldürülen baba ve oğlu toprağa verildi!

Dün Ankara'nın Keçiören ilçesinde daha önce de aralarında husumet olduğu öğrenilen bina yöneticisi S.T. isimli kadın ile apartman sakini olduğu öğrenilen H.A. arasında, asansör tamiri esnasında çıkan gürültüden dolayı tartışma yaşandı.

aw085222-02.jpg

Bu olaya daha sonradan 15 Temmuz Gazisi Uğur Şahan (48) ve oğlu Mehmet Ali Şahan (15) ve ailesi de dahil oldu. Kısa süre içerisinde tartışmanın büyümesinin ardından H.A. evinde bulundurduğu pompalı tüfek ile Uğur Şahan (48) ve oğlu Mehmet Ali Şahan (15)'ı vurdu. Ardından Uğur Şahan'ın eşi S.Ş. ile apartman yöneticisi kadın S.T.'yi apartmanın girişinde vurdu. İki kadın yaralanırken baba ve oğul hayatını kaybetti.

aw085222-01.jpg

BABA VE OĞUL GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİ!

Yaşanan bu olayın ardından bugün Uğur Şahan (48) ve oğlu Mehmet Ali Şahan (15) yakınları ve ailesi ile birlikte gözyaşları içinde toprağa verildi. Törene Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar, İl Emniyet Müdürü Yılmaz Delen, İl Jandarma Komutanı Albay Yusuf Genç, şehir protokolü de katıldı. Olayla ilgili H.A. gözaltına alınırken, yaralıların da hastanede tedavilerinin devam ettiği bilgisine ulaşıldı.

SONRAKİ HABER