Ankara'da komşuları tarafından öldürülen baba ile oğlu için cenaze töreni düzenlendi

Ankara'da komşuları tarafından silahla vurularak öldürülen baba ile oğlu için cenaze töreni düzenlendi. Baba ve oğlunun cenazeleri memleketleri Çorum'un Oğuzlar ilçesinde toprağa verildi.

Geçtiğimiz gün Ankara'nın Keçiören ilçesinde komşu cinayeti yaşanmıştı. Keçiören ilçesi Yayla Mahallesi 1422. Sokak'ta 26 Ağustos tarihinde komşular arasında çıkan kavgada M. E, silahla komşuları M. Z., M. Z., Ş. Z. ve M. Ö.'e ateş açmıştı. M. Z., M. Z. ve M. Ö. olay yerinde hayatını kaybetmiş, yaralanan Ş. Z. ise hastaneye kaldırılmıştı.

Edinilen son bilgiye göre olayda yaralanan anne Ş. Z.'nın (41) kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdiği öğrenildi. Ş. Z.'nin cenazesinin de otopsi işlemlerinin ardından toprağa verileceği öğrenilirken komşuları tarafından öldürülen baba ile oğlu için cenaze töreni düzenlendi

ANKARA'DA KOMŞULARI TARAFINDAN ÖLDÜRÜLEN BABA İLE OĞLUNUN CENAZESI TOPRAĞA VERİLDİ

M. E'nin silahla ateş ederek öldürdüğü komşuları M. (44) ve oğlu M. Z.'nın (17) cenazeleri, Ankara'dan kara yolu ile Çorum'un Oğuzlar ilçesine getirildi. Cenazeye aile ve yakınlarının yanı sıra Oğuzlar Belediye Başkanı Mustafa Cebeci de katıldı. Baba ve oğlunun cenazesi, Oğuzlar Çarşı Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından ilçe mezarlığına defnedilirken yaşamını yitiren anne Ş. Z.'nin cenazesi de otopsi işlemleri sonrası aynı ilçede defnedilecek.

Kaynak: Anadolu Ajansı