Ankara'da kısa mesafe yolculuk kavgası! 4 kişi yaralandı

Ankara'nın Çankaya ilçesinde yaşandığı iddia edilen olayın sonu kötü bitti. İki taraf arasında çıkan kavgada yaralananlar olduğu öğrenildi.

Ankara'da kısa mesafe yolculuk kavgası! 4 kişi yaralandı

Taksiciler bir kez daha gündem oldu. Bu seferki olayın adresi ise Ankara oldu. İddialara göre Çankaya ilçesinde taksi ile giden bir arkadaş grubu başka müşteri olması nedeniyle araçtan indirilmeye çalışıldı. Olay sonrası ise taraflar arasında arbede yaşandı.

UZUN MESAFE YOLCU İÇİN İNDİRİLMEK İSTENDİLER

Söz konusu olayda yabancı uyruklu kişilerin hastaneye gideceği ve bu yüzen bir taksiye bindikleri fakat daha sonra taksiden şoför tarafından indirilmek istendikleri iddia edildi.

Şoförun yolcuları indirme nedeni ise araçta bulunan kişilerin kısa mesafe yolculuk yapmaları fakat başka bir müşterinin ise mesafesinin daha uzak olması gösterildi.

YOLCULAR YARALANDI

Araçtan inmeyi kabul etmeyen yolcular ile taksici arasında bu nedenle bir kavga çıktığı iddia edildi. Çıkan kavga sonucunda ise söz konusu 4 müşterinin yaralandığı öğrenildi. Yaralanan yabancı uyruklu kişilere çevredeki vatandaşlarda tedavi amaçlı yardımcı oldu. Çeşitli yerlerinden yaralanan ve kanlar içinde kalan yolcular hastaneye gitti.

Ankara'nın Çankaya ilçesinde yaşanan bu olay son dönemde sıkça adlarından söz ettiren taksicilerin bi kez daha gündeme gelmesine sebep oldu.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER