Ankara'da Kent Orkestrası ile Yaz Konserleri programı başlıyor! İşte program takvimi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz günlerde kentte konser programlarının başlayacağını duyurmuştu. Konser programı devam ederken Kent Orkestrası ile Yaz Konserleri programının başlayacağı duyuruldu ve takvim de paylaşıldı.

Ankara'da Kent Orkestrası ile Yaz Konserleri programı başlıyor! İşte program takvimi

Ankara'da Kent Orkestrası ile Yaz Konserleri programı başlıyor! İşte program takvimi - Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), 2023 yılında yaz konserlerine start verdiğini açıkladı. Resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden açıklamaya yer veren ABB, Ankara'da Kent Orkestrası ile Yaz Konserleri programının başlayacağını açıkladı.

ABB'DEN KENT ORKESTRASI İLE YAZ KONSERLERİ BAŞLIYOR

Sosyal belediyecilik anlayışı ile kentteki faaliyetlerine devam eden ABB, pek çok etkinliğe imza atıyor. Kentteki sosyal etkinliklere de hız kesmeden devam eden ABB, geçtiğimiz yıl başlattığı 'Yaz Konserleri' konseptine bu yılda Kent Orkestrası ile devam ediyor. ABB'nin resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklama kapsamında Kent Orkestrası ile Yaz Konserleri programının açılışının 17 Temmuz 2023 tarihinde yapılacağı kaydedildi. 17 - 31 Temmuz tarihleri arasındaki konser takvimine yer veren ABB;

  • 17 Temmuz'da Güvenpark,
  • 19 Temmuz'da Altınpark,
  • 24 Temmuz'da Botanik Parkı,
  • 26 Temmuz'da Seğmenler Parkı,
  • 31 Temmuz'da ise Dikmen Vadisi'nde Kent Orkestrası ile Yaz Konserleri'nin yapılacağını kaydetti.

abb-konser.jpeg

Konserler ücretsiz olurken saat 18.00'da başlayacak.

SONRAKİ HABER