Ankara'da kaza yapan tır alev alıp yanmaya başladı!

Ankara Çevre Yolu’nda İncek mevkiinde bir tır seyir halindeyken kaza yapıp alev aldı. Çıkan yangın itfaiye tarafından söndürülürken yolda trafik kontrollü olarak verilebildi.

Ankara'da kaza yapan tır alev alıp yanmaya başladı!

Ankara’da Çevre Yolu’nda bir tırda seyir halindeyken kaza yaparak henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Tır sürücüsü araçtan inerek durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Yapılan bu ihbar üzerine olay yerine ekipler sevk edildi.

Olay yerine gelen itfaiye, polis ve sağlık ekipleri hemen tıra müdahale ettiler. İtfaiye ekipleri yanan tırdaki yangını söndürme çalışmalarına başladılar. Yangın önce söndürüldü ve sonra da soğutma çalışmaları yapıldı. Meydana gelen yangında tırda maddi hasar meydana geldi.

KAZA SONRASI TIRDA YANGIN!

Alınan bilgiye göre, Ankara Çevre Yolu İncek mevkiinde seyir halindeki tır kontrolden çıkarak kaza yaptı. Kaza sonrası tırda yangın çıktı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevlere müdahale ederek yangını söndürdü. Kaza sonrası alev alan tırın görüntüsü yoldan geçen bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Gerçekleşen kaza ve sonrasındaki yangından dolayı Ankara Çevre Yolu’nda trafik akışında aksamalar meydana geldi. Trafik ekibi kontrollü olarak trafik akışını sağlarken yolda uzun kuyruklar oluştu. Halen daha trafiğin kontrollü olarak verildiği bildirilirken vatandaşlar uzayan trafik kuyruğundan şikayetçi oluyorlar. Kısa bir süre sonra trafiğin tamamen açılacağı ve yoğunluğun sona ereceği tahmin ediliyor.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER