Ankara'da kaza yapan bir otomobil çarptığı aracın üstüne çıktı

Başkent Ankara'da bugün yine görenlerin şaşkınlıkla bakmasına neden olacak bir kaza yaşandı. Keçiören ilçesinde meydana gelen olayda bir araç çarptığı aracın üzerinde asılı kaldı.

Sürücü hakimiyetinin kontrolünün kaybedilmesi sonucu kaza yapan araçlar maddi ve manevi olarak ağır hasarlar oluşmasına neden olabiliyor. Keçiören Subayevlerinde yaşanan bir kaza bu durumun örnekleri arasına girdi.

KONTROLÜ KAYBEDİLEN ARAÇ ÇARPA ÇARPA ZOR DURDU

Edinilen bilgiye göre bir araç seyir halinde yolunda giderken sürücüsü bilinmeyen bir nedenden dolayı aracının hakimiyetini kaybetti. Kontrol dışı kalan araç ilk olarak refüje çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulmaya devam eden otomobil bir trafik direğine vurdu.

Halen durmayan ve tehlike saçan otomobil son olarak ışıklarda bekleyen bir arabanın üstüne çıkarak durdu. Trafikte büyük bir tehlike yaşanmasına neden olan otomobilin üstüne çıktığı otomobilde ve kendisinde maddi hasar meydana geldi.

KAZANIN EN BÜYÜK TESELLİSİ

Bir aracın yaşattığı korku dolu anın ardından çevrede ve araçlarda büyük bir maddi hasar meydana gelirken hiç bir can kaybı ve yaralanma yaşanmadı. Kazanın sevindiren tek kısmı kimsenin zarar görmemesi oldu. İlgili birimler kaza ile ilgili soruşturma başlattı. Vatandaşlarda kaza sonrası yaşananları seyretmekle yetindi.

Kaynak: İHA