Ankara'da kayınpeder cinayeti! Damadı kahvaltıda bıçakladı!

Ankara’nın Etimesgut ilçesinde bir damat kendisini kahvaltıya çağıran kayınpederini bıçaklayarak öldürdü.

Ankara’nın Etimesgut ilçesinde bir damat kayınpederini öldürdüğü gerekçesi ile gözaltına alındı. Talihsiz kayınpeder damadını kahvaltıya davet etmişti. Bu kahvaltı sırasında tartışmaya başlayan kayınpeder ile damadın sesleri komşular tarafından da duyuldu.

Bina sakinleri duydukları sesler üzerine durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar ettiler. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri kısa sürede intikal edip işlemlere başladılar. Kayınpederini bıçaklayarak öldüren damat kaçmak istedi ama polis ekipleri buna izin vermeyecek kendisini yakalayarak gözaltına aldılar.

OLAY NASIL OLDU?

Edinilen bilgiye göre, Etimesgut ilçesi Süvari Mahallesi’nde Y.E. kendisini kahvaltıya çağıran kayınpederi C.C. ile henüz belirlenemeyen nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle Y.E., kayınpederi C.C.’yi vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı.

Bina sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekipleri, C.C.’nin hayatını kaybettiğini belirledi.

Olay yerinden kaçmaya çalışan zanlı Y.E., Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

BİNADA AYNI ZAMANDA DÜĞÜN VARMIŞ!

Olayı binaya polis ve sağlık ekipleri girince fark ettiklerini belirten esnaf İbrahim Yıldız, “Kayınpeder, damadı kahvaltıya davet etmiş. Daha sonrasında tartışmışlar, damat kayınpederini öldürmüş. O arada da polisler yakalıyor. O sırada binada düğün vardı. İkisi de birbirine karıştı. Düğündeki insanlarla cenaze evindeki insanlar birbirine karıştı. Kimse ne olduğunu anlamadı” ifadelerini kullandı.

Yaşanan olay ile ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor. Gözaltına alınan cinayet zanlısı damadın emniyette sorgulaması sürüyor. Bu sorgulamanın ardından damadın adliyeye sevk edileceği ve hakkında uygulanacak olan adli yaptırımın burada belli olacağı bildirildi.

Kaynak: İHA