Ankara'da kavgayı ayıran Polatlıspor eski başkanı yaşamını yitirdi

Polatlıspor eski başkanı Serkan Özkan, Ankara'da hayvanlar nedeniyle çıkan tartışmayı ayırmak için araya girerek yaralanmıştı. Tedavi gören Serkan Özkan yaşamını yitirdi.

Ankara'da kavgayı ayıran Polatlıspor eski başkanı yaşamını yitirdi

Ankara Polatlı'da geçtiğimiz günlerde kavgayı ayırırken yaralanan, daha sonra da tedavi gören Polatlıspor eski başkanı Serkan Özkan'ın hayatını kaybettiği öğrenildi.

Polatlı'da geçtiğimiz günlerde küçükbaş hayvanlar nedeniyle kavga çıkmıştı. Yaşanan olayda 8 kişi yaralanmıştı. Hastanede tedavi gören yaralılardan biri olan Polatlıspor eski başkanı Serkan Özkan'dan acı haber geldi. Serkan Özkan tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Ankara'da kavgayı ayıran Polatlıspor eski başkanı yaşamını yitirdi

OLAY NASIL OLDU?

A.Y.'ye ait küçükbaş hayvanların S.Ö.'nün kapısının önünü kirletmesi sonucu S.Ö., A.Y.'nin yanına giderek, hayvanları salmamasını istedi. Daha sonra ikili arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. A.Y., ve S.Ö.'nün yanında bulunanlar da olaya karışınca kavga büyüdü.

Polatlıspor eski başkanı Serkan Özkan ve damadı Yunus Emre Ovacık da kavgayı ayırmak için gelenler arasındaydı. Olay yerine gelen Polatlıspor eski başkanı Serkan Özkan ve damadı Yunus Emre Ovacık kavgayı ayırırken, A.Y.'nin kardeşi İ.Y., arabayı hızla kavganın olduğu tarafta bulunan insanların üzerine sürdü. Polatlıspor eski başkanı ve AK Parti Polatlı İlçe Başkan Yardımcısı Serkan Özkan ve damadı Yunus Emre Ovacık ile beraber toplamda 8 kişi yaralandı. Olay yerine ekiplerin gelmesi sonucu yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Ankara'da kavgayı ayıran Polatlıspor eski başkanı yaşamını yitirdi - Resim : 2

OLAYLA İLGİLİ 3 KİŞİ TUTUKLANDI

Polatlı'da yaşanan olaydan sonra Polatlıspor eski başkanı Serkan Özkan, Ankara Şehir Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Tedavi gören Serkan Özkan'ın hayatını kaybettiği öğrenildi. Yaşanan kazada yaralanan diğer kişilerin ise tedavisi devam ediyor. Olay sonrası 3 kişinin tutuklandığı bilgisine ulaşıldı. Ekiplerin soruşturması sürüyor.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER