Ankara'da karısının canına kıyan adam yakalandı

Başkent Ankara'da yaşanan peş peşe kadın cinayetleri şehir için kötü bir izlenim oluşturmaya devam ediyor. Son yaşanan olayda ise bir adam eşini katledip kayıplara karışmıştı.

Ankara'da karısının canına kıyan adam yakalandı

Türkiye tüm caydırıcı söylemler ve verilmiş ağır cezalara rağmen kadın cinayetlerinin sıkça görüldüğü bir ülke olmayı sürdürüyor. Ayrıldıkları eşleri ya da kendilerine takıntılı kişiler tarafından hayattan koparılan kadınlar geride acılı insanlar bırakıyor.

EŞİNİ ÖLDÜRÜP ORTALIKTAN KAYBOLDU

Yaşanan son kadın cinayetlerinden birisi Ankara'nın Sincan ilçesinde meydana gelmişti. 10 Haziran günü yaşanan olayda bir şahıs eşi ile arasında geçen tartışma sonucu eşinin canını almıştı.

Kendi hayat arkadaşını katleden şahıs cinayetin ardından ise izini kaybettirmek için olay yerinden kaçmıştı. Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ise olayın ardından hızlı bir şekilde çalışmalara başlamış ve suçlunun nerede olduğunu araştırmaya başlamıştı.

İNŞAATTA YAKALANDI

Yapılan çalışmalar ise kısa sürede sonuç vermiş ve şahsın Keçiören'de bir inşaatta gizlendiği ortaya çıkmıştı. Ekiplerin söz konusu adrese gerçekleştirdiği operasyon başarı ile sonuçlandı ve katil zanlısı gözaltına alındı.

Katil eş ifadesinde ise eşini makas ile öldürdüğünü söyledi. Okuyanı hayrete düşüren ifade ülkede kadınlarının nasıl kolay bir şekilde hayattan koparıldığını gözler önüne serdi.

Yaşanan olayın ardından katledilen kadın gözyaşları içerisinde toprağa verilmişti. Onun hayatına son veren katil ise tutuklanarak cezaevinin yolunu tuttu.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER