Ankara'da kardeşlerin mal kavgası silahlı saldırı ile bitti

Ülke genelinde sıkça yaşanan akrabaların miras ve mal paylaşımı tartışmaları ve ardından gelen istenmeyen olaylara bir yenisi daha eklendi. Olayın adresi ie Çankaya oldu.

Ankara'da kardeşlerin mal kavgası silahlı saldırı ile bitti

Büyüklerinden kalan mirası ya da bir nedenden dolayı ortak hakları olduğu malları paylaşmak isterken büyük tartışmalar yaşayan insanlar kötü sonuçlar ile karşılaşabiliyor. İnsanların can vermesine kadar giden olaylar bir anlık öfke ile acı tablolar ortaya koyuyor.

KARDEŞ, KARDEŞİ VURDU

Konu ile ilgili bir örnek Ankara'nın Çankaya ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre iki kardeş arasında bir arazi ve ticari taksi üzerindeki haklarından dolayı tartışma çıktı. İki kardeş yaşadıkları şiddetli tartışmada kontrol kaybedildi ve silah kullanıldı. Kardeşlerden B.S mal tartışması yaşadığı H.S'ye silahla ateş etti.

ŞAHIS ÇOK GEÇMEDEN YAKALANDI

Çevre sakinlerini sokakta bir kaç el silah sesin duymalarının ardından polisleri arayıp durumdan haberdar etti. Hızlı bir şekilde olay yerine gelen ekipler yaptığı araştırmalar sonucunda ateş eden kardeşi hızlı bir şekilde yakaladı.

Üzerinde ruhsatsız bir silah taşıyan B.S bir cinayete teşebbüs etmesinden dolayı emniyete götürüldü. Polis mensupları olayın tüm yönleri ile aydınlatılması için adli soruşturma başlattı. Olayın yaşandığı yerde oturanlarda korku dolu anlar geçirdi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER