Ankara'da kardeş cinayeti! 15 yaşındaki çocuk ablasını katletti!

Kan donduran olayın adresi Altındağ oldu. Ruhsal problemleri olduğu öğrenilen bir erkek çocuğu 16 yaşında ablasını bıçaklayarak öldürdü.

Ankara'da kardeş cinayeti! 15 yaşındaki çocuk ablasını katletti!

Ankara kötü ve görenin hayret ettiği bir olay ile gündem oldu. Nisan ayının son günlerinde yaşanan elim olayda bir erkek çocuğu henüz nedeni bilinmeyen bir nedenden dolayı ablası ile tartışmaya başladı. Giderek alevlenen tartışmanın sonu ise cinayetle bitti.

GENÇ ERKEK ABLASINI KATLETTİ

Altındağ'da yaşanan kardeş cinayeti olay hayatını kaybeden genç kızın ailesi ve yakınlarını yasa boğdu. Hayatının baharında kardeşi tarafından katledilen genç kız göz yaşları tarafından toprağa verilirken akıllara cinayeti işleyen kardeşin ablasına neden bunu yapabileceği geldi. Konu ile ilgili tartışma nedeninin ne olduğu hakkında bir bilgi verilmezken 15 yaşındaki erkek çocuğunun ruhsal problemleri olduğu ifade edildi.

Ankara'da kardeş cinayeti! 15 yaşındaki çocuk ablasını katletti!

ÇOCUK GÖZALTINA ALINDI

Çıkan tartışma sonucu genç kızı kanlar içinde gören vatandaşlar sağlık ekiplerini kızın hayatını kurtarmaları için olay yerine çağırdı. Bıçaklanan kızı kurtarmak isteyen ekiplerin yaptığı müdahalelere rağmen genç kız son nefesini verdi. Bu durumun ardından olay yerine gelen emniyet birimleri çocuğu gözaltına aldı. Yaşanılan bu cinayet çocukların komşuları tarafından da büyük bir şok ile karşılandı.

SONRAKİ HABER