Ankara'da kan donduran olay! Cinnet geçiren koca eşini katletti

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir binada evli çift arasında kavga çıktı. Çıkan kavganın şiddetinin artması sonucu bir aile dramı yaşandı.

Ankara'da kan donduran olay! Cinnet geçiren koca eşini katletti

Çankaya'nın Çukurambar mahallesinde bir kocanın cinnet geçirmesi sonucu eşini katlettikten sonra kendi hayatına son vermeye çalıştığı öğrenildi.

CİNNET GEÇİRDİ, AİLE DAĞILDI

Duyanların hayret ettiği olayın bir tartışma olduğu ifade edilirken söz konusu tartışmanın şiddetinin daha sonrasında büyüdüğü ifade edildi. Alevlenen tartışmanın ardından sinirlerine hakim olamayan Koca mutfağa doğru giderek eline bıçak aldı. Söz konusu koca bıçak ile 38 yaşındaki esininin hayatına son verdi.

Çiftin 19 yaşındaki oğulları da çıkan kavgada anne ve babasını ayırmaya çalışırken babası tarafından bıçaklandı. Eşini hayattan koparan ve oğlunu yaralayan şahıs, olayın ardından 5. kattaki evin balkonundan atlayarak kendi hayatına son vermeye çalıştı. Bir ailenin parçalandığı olay başta komşular olmak üzere mahalle sakinlerini şok etti. Olaya şahit olan vatandaşlar ise hızlı bir şekilde olay yerine sağlık ve emniyet birimlerini çağırdı.

YARALININ DURUMU AĞIR

Babasının bıçaklaması sonucu yaralanan gencin ve babasının olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldığı ve durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

Uzun zamandır aralarında tartışma yaşanan ve sorunlar olduğu öğrenilen çiftin hayatını kaybetmesi ile sonlanan olayın ardından adli makamların soruşturma başlattığı öğrenildi. Soruşturmanın kısa sürede tamamlanması ve hayatını kaybeden çiftin işlemlerin ardından toprağa verilmeleri bekleniyor.

SONRAKİ HABER