Ankara'da kamyonla çarpışan araçta karı-koca can verdi!

Ankara Ayaş'ta meydana gelen trafik kazasında kamyon ile çarpışan araçta bulunan karı-koca hayatını kaybetti. Aracın görüntüsü kazanın şiddetini gözler önüne serdi.

Ankara'da kamyonla çarpışan araçta karı-koca can verdi!

Trafik polislerinin yapmış olduğu tüm uyarılar ve yapılan denetimlere rağmen ülkemizde ölümlü trafik kazaları her gen gün artmaya devam ederken bu kazalardan biri de Ankara Ayaş'ta meydana geldi. Beypazarı- Ankara yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında araç sürücüsü ve yanında bulunan eşi olay yerinde hayatını kaybetti.

BEYPAZARI - ANKARA KARAYOLU ÜZERİNDE TRAFİK KAZASI!

Ankara'da trafik kazaları meydana gelmeye devam ederken son kaza haberi de Beypazarı- Ankara yolu Ayaş Karayolları Şube Şefliği yaşandı. 54 yaşındaki H.Ş. yönetiminde binek otomobil aynı yol üzerinde seyretmekte olan kamyona çarptı.

Çarpışmanın etkisiyle araç hurdaya dönerken araçta bulunan 54 yaşındaki sürücü ile yanındaki eşi yaralandı. Kaza ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahaleye rağmen kazada araç sürücüsü ve eşinin olay yerinde hayatını kaybettikleri belirlendi. İtfaiye ekiplerinin uzun çalışmaları sonucunda çiftin cansız bedenleri araçtan çıkarıldı. Araçtan çıkartılan çiftin cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırılırken kazaya karışan kamyon sürücüsünün ise yasal işlemler nedeniyle gözaltına alındığı açıklandı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER