Ankara’da kamu kurumuna temizlik görevlisi alımı bugün sona eriyor

Kamu personel alımlarını takip edenler için önemli bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz günlerde başvurularının başladığı Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi İktisadi İşletme Müdürlüğü personel başvuruları bugün sona eriyor.

Ankara’da kamu kurumuna temizlik görevlisi alımı bugün sona eriyor

Başvuruda bulunmak isteyen adaylar için yapılacak açıklamada başvuruların mail yolu ile kabul edileceği ifade edildi. Deneyim şartının aranmadığı temizlik görevlisi alımında başvurular 5 Eylül tarihinde başlamıştı.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Kamu kurumunda temizlik görevlisi olarak çalışmak isteyen adayların belirtilen başvuru şartlarını taşıması gerekiyor. Başvuruların mail yolu ile kabul edileceği personel alımında şartlar şu şekilde sıralandı:

  • Emekli olmamış olmak
  • Affa uğramış olsalar bile devletin güvenliğine karşı suçlar ile anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlardan mahkum olmamak

Ankara’da kamu kurumuna temizlik görevlisi alımı bugün sona eriyor

BAŞVURU İÇİN İSTENİLEN BELGELER

Başvuruda bulunmak isteyen adayların belirtilen başvuru şartlarını sağlamasının yanı sıra belgelerini de hazırlaması gerekiyor. Özgeçmiş, öğrenim durumunu gösteren diploma ve mezuniyet belgesi istenilen belgeler arasında bulunuyor.

Yapılan açıklamada başvuruların sadece elektronik ortamda yapılacağı ve en geç 10 Eylül tarihi mesai bitimine kadar iletilmesi gerektiği ifade edildi.

İşe alınacak olan adaylar için çalışma ücretinin asgari ücret olacağı ifade edildi. Yol cüreti olarak fiilen çalışılan günler için EGO rayiç bilet bedeli üzerinden 3 tam bilet tutarında yol ücreti verileceği belirtildi. Çalışma süresinin esnek çalışma şeklinde olacağı açıklandı. Başvurmak isteyenler “[email protected]” adresi üzerinden başvurularını iletebilecek.

SONRAKİ HABER