Ankara'da kamu kurumuna 8 temizlik işçisi alınıyor

Ankara’da iş arayanlar için yeni bir ilan yayımlandı. İŞKUR kamu iş ilanları üzerinden yayımlanan son ilanda Kazanbel bünyesine temizlik görevlisi alımı yapılacağı açıklandı. Yapılacak olan alımda adayların taşıması gereken şartlar ifade edildi.

Ankara'da kamu kurumuna 8 temizlik işçisi alınıyor

Kamu kurumunda görevli olarak çalışmak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat geldi. Aktarılan son habere göre Kazanbel bünyesine personel alımı yapılacak. Başvurular bugün sona erecek.

İŞKUR kamu iş ilanları üzerinden yayımlanan ilana göre Kazanbel Geri Dönüşüm Temizlik San.Tic. Ltd. Şti bünyesine 8 temizlik işçisi alınacak. 23 Ekim’de başlayan başvurular 25 Ekim tarihine kadar devam edecek. Adaylar başvurularını şahsen yapabilecek.

BAŞVURU BİLGİLERİ

Başvuru tarihleri: 23.10.2024 – 25.10.2024

Başvuru Adresi: Atatürk Mah. 29 Mayıs Caddesi Kocalar İş Merkezi No:94/16 Kahramankazan adresine şahsen başvuru yapılabilecektir.

İlgili adaylar için telefon numarası: 0507 666 67 00

Ankara'da kamu kurumuna 8 temizlik işçisi alınıyor

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Başvuru yapmak isteyenlerin öncelikle Kahramankazan ilçesinde ikamet etmesi gerektiğinin altın çizildi. Bunun yanı sıra 28.04.2018 tarih ve 11608 sayılı bakanlar kurulu kararının 4. Maddesinde belirtilen şartları taşıyor olunması gerekiyor. Adaylar başvurularını gün içerisinde tamamlayabilecektir.

Şahsen yapılacak olan başvurularda öz geçmiş ve ikametgah belgesinin yeterli olacağının da altı çizildi. Alımların temizlik görevlisi kadrosu için olacağı ifade edildi. Daimi olarak yapılacak alımda KPSS puan şartı da aranmayacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER