Ankara’da kamu kurumu büro memuru alımı yapıyor: Başvurular bugün son

Türkiye İş kurumu (İŞKUR) üzerinden yayımlanan ilana göre Ankara’da kamu kurumuna daimi büro memuru alımı yapılacak. Deneyim şartının aranmadığı personel alımında başvuruların sadece bugün alınacağı ifade edildi.

Ankara’da kamu kurumu büro memuru alımı yapıyor: Başvurular bugün son

Anfa Ankara Altınpark İşletmeleri bünyesine büro personeli alımı yapılacak. Yapılacak büro memuru alımında adayların taşıması gereken şartlar açıklanırken, çalışma saatleri ve başvuru bilgileri de yayımlanan ilan içerisinde yer aldı.

BAŞVURU BİLGİLERİ

Başvurmak isteyen adaylar için başvuruların sadece bugün alınacağı açıklandı. “Altınpark Mah. Şehit Ömer Halisdemir Bul. No: 142/6 Altındağ / Ankara” adresine yapılacak şahsen başvuruların 1 gün süreceği ifade edildi.

İşe alınacaklar için çalışma saatleri 08.00 – 18.00 olarak belirtildi. Tam gün çalışma süresi olarak açıklanan personel alım ilanında adayların taşıması gereken şartlar da belli oldu.

Ankara’da kamu kurumu büro memuru alımı yapıyor: Başvurular bugün son

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Anfa Ankara Altınpark İşletmelerine başvurmak isteyenlerin taşıması gereken şartlar şu şekilde:

  • TC vatandaşı olmak
  • 18 yaş üstü olmak
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmak
  • Adli sicil kaydının temiz olması
  • Üniversite mezunu olmak

Belirtilen şartları taşıyan adaylar yukarıda ifade edilen adrese şahsen başvuru yapması gerekiyor. Kimlik belgesi ile yapılacak olan başvurular sadece 1 günlüğüne açık olacak. Büro memuru kadrosu için yapılacak alımda KPSS şartı aranmayacak. Belirtilen şartları taşıyanlar adrese mesai saatleri içerisinde başvuru yapabilecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER