Bel-Pa Ankara, İŞKUR üzerinden yayımladığı ilanda bünyesine temizlik görevlisi alımı yapacağını duyurdu. Yapılacak olan alımda başvuruların 4-5 Mart tarihleri arasında alınacağı ifade edildi.
Başvuru yapacak adaylar için başvuruların sadece mail yolu ile alınacağı açıklandı. En az lise mezunu adayların başvurabileceği ilana ilişkin şartları tamamı şu şekilde sıralandı:
- TC vatandaşı olmak
- Emekliliğe hak kazanmamış olmak
- 40 yaşını geçmemiş olmak
- Adli ve arşiv sicil kaydı bulunmaması
- En az lise mezunu olmak
BAŞVURULAR SADECE MAİLLE YAPILACAK
Başvuru yapacak adaylar için “Müracaat sadece mail yoluyla yapılmaktadır. Mail dışında yapılan başvurular değerlendirilmeye alınmayacaktır” ifadesi kullanıldı. Çalışma adresi, süresi ve çalışma saatlerine ilişkin daha sonra bilgilendirme yapılacağı aktarıldı.
BAŞVURU BİLGİLERİ
Bel-Pa bünyesine yapılacak olan temizlik personeli alımında başvuru bilgileri şu şekilde sıra edildi:
Başvuru Tarihleri: 04.03.2025 – 05.03.2025
Adres: Yunus Emre Mah. Ayaş Ankara Yolu Cad. Harikalar Park Küme Evleri Sincan/Ankara
Başvuru Adresi: [email protected]
Başvuru için adayların belge olarak sadece detaylı CV iletmesi yeterli olacak. Başvurusu olumlu olan adaylar için görüşmeler yapıldıktan sonra alımlar gerçekleşecek.