Ankara İl Jandarma Komutanlığı ekipleri yeni bir operasyona daha imza attı. Operasyon kapsamında kobra zehri ele geçirildi.
Ankara İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, V.L. ve S.S. isimli iki şüphelinin Beypazarı’nda kobra zehri satmak için müşteri aradığı bilgisine ulaştı. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, şüphelileri takibe aldı.
DURDURULAN ARAÇTAN KOBRA ZEHRİ ÇIKTI
Dibecik Mahallesi’nde şüphelilerin içinde bulunduğu araç durdurularak detaylı arama yapıldı. Yapılan incelemelerde, kalemlerin içine gizlenmiş şekilde 19 tüp kobra zehri bulundu. Ele geçirilen zehrin piyasa değerinin yaklaşık 6 milyon lira olduğu belirtildi.
ŞÜPHELİLER GÖZALTINA ALINDI
Zehirli madde imal ve ticareti suçlamasıyla gözaltına alınan V.L. ve S.S., jandarma tarafından sorguya alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.