Ankara'da kaçakçılık ve tarihi eser operasyonlarında 3 kişi yakalandı

Ankara'da çeşitli asayiş olayları meydana gelmeye devam ediyor. Başkentte yaşanan asayiş olaylarına ilişkin veriler de kamuoyunun bilgisine sunulurken kentte kaçakçılık ve tarihi eser operasyonlarında 3 kişinin yakalandığı bilgisine ulaşıldı.

Ankara'da kaçakçılık ve tarihi eser operasyonlarında 3 kişi yakalandı

Ankara'da kaçakçılık ve tarihi eser operasyonlarında 3 kişi yakalandı - Güvenlik güçleri kentlerin huzuru ve güvenliği için denetim, uygulama, operasyonlarına devam ediyor. Başkent Ankara'da da asayiş çalışmaları hız kesmeden sürerken bu çerçevede elde edilen veriler de kamuoyunun bilgisine sunulmaya devam ediyor.

Başkent Ankara'da jandarma ekiplerince düzenlenen kaçakçılık ve tarihi eser operasyonlarında 3 şüphelinin yakalandığı bildirildi.

Ankaralılar buradaTIKLA TAKİP ET

BEYPAZARI İLÇESİNDE OPERASYON DÜZENLENDİ

Ankara İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, bir istihbaratı değerlendiren ekipler, Beypazarı ilçesi Acısu Mahallesi'nde bir araçta arama yaptı. Aramada, Roma dönemine ait 4 bin 450 sikke ele geçirildi, yakalanan 2 kişi hakkında adli tahkikat başlatıldı.

ÇANKAYA İLÇESİNDE OPERASYON

Çankaya ilçesi Bahçelievler Mahallesi'nde ise Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyonda 598 elektronik sigara ele geçirildi. Bu olayda yakalanan 1 kişi hakkında da adli işlem başlatıldı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER