Ankara'da kaçak tütün operasyonu! 20 Milyon TL'lik ürün ele geçirildi

Şehre yüklü miktarda tütün girişi yapılacağını öğrenen ekiplerin harekete geçmesi sonucu suçlular yakayı ele verdi. Edinilen bilgiye göre operasyon sonucu 19 ton kaçak tütün ele geçirildi.

Ankara'da kaçak tütün operasyonu! 20 Milyon TL'lik ürün ele geçirildi

Ankara'da önlenen kaçakçılık faaliyetlerine her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Son yapılan operasyonun adresi ise Ankara'nın Gölbaşı ilçesi oldu.

KAÇAK TÜTÜN TAŞIYANLAR GÖLBAŞI'NDA GÖZALTINA ALINDI

Şehre yasadışı yollardan yüklü miktarda kaçak tütün sokulacağı bilgisinin öğrenilmesinin ardından Ankara İl Jandarma Ekipleri harekete geçti. Ankara'da kaçakçılık girişimlerinin başarısızlıkla sonuçlanmasını sağlayan emniyet birimleri kaçak tütün sokulacağı hakkında alınan bilgi sonunda suç üstü yapabilmek için gerekli bilgileri toplamaya başladı. Söz konusu çalışmaların ardından şahısların Gölbaşı üzerinden şehre gireceğinin öğrenilmesi üzerine ekipler o bölgeye giderek araçları beklemeye başladı.

Ankara'da kaçak tütün operasyonu! 20 Milyon TL'lik ürün ele geçirildi

Yapılan teknik ve fiziki takibin sonunda 2 tır olarak şehre malzeme sokulacağını öğrenen Kaçakçılıkla Mücadele Şubesine bağlı ekipler şüpheli araçları Gölbaşı'nda yol kontrolü noktasında durdurdu. Araçlarda yapılan inceleme sonucunda ise yapılan operasyonun büyüklüğü gözler önüne serildi. Emniyet birimlerinin gerçekleştirdiği operasyon neticesinde bahsi geçen 2 araçta toplam 19 ton kaçak tütün ve 128 adet kaçak elektronik sigara olduğu tespit edildi.

TIR ŞÖFÖRLERİ GÖZALTINA ALINDI

Ekipler tarafından el konulan tütünlerin piyasa değerinin ise 20 milyon TL tutarında olduğu ifade edilirken söz konusu kaçak tütün ve o tütünleri taşıyan kişiler ekipler tarafından gözaltına alındı.

SONRAKİ HABER